Miért jó ez nekem?

Képekkel és részletes leírással tudod átböngészni a választékot.

Legtöbb helynek egyre jobb képei vannak facebook-on, amit jó lenne látni rendeléskor is. Könnyebb választani képről és részletes információval, mint egy sok oldalas és bonyolult étlapról/itallapról. Ha egyszer kipróbálod, hiányozni fog ott, ahol nem tudod majd használni.

Nem kell várnod sem rendeléskor, sem fizetéskor.

Megszámoltad már hány perc telik el onnantól fogva, hogy leülsz egy asztalhoz és kiérkezik a pincér? Főleg egy forgalmasabb helyen. Nem szeretsz integetni a pincérnek, amikor kérnél egy új italt, vagy csak fizetni szeretnél? Alkalmazásunkkal gyorsabb lesz ez mindenképp, sőt kényelmesebb is.

Új vagy rég elfelejtett helyeket találhatsz.

Ha kipróbálnál valami új helyet, vagy nem tudod van-e a közelben valami, ahol finomat lehet enni, akkor is segít az alkalmazás. A jobb helyeket kedvencekhez teheted, a részletes előzmények funkcióval pedig rég elfeledett helyeket fedezhetsz fel újra.

Használhatod házhozszállításhoz és asztalfoglaláshoz is.

Egy alkalmazással a kézben a házhozszállítást és asztalfoglalást is eltudod intézni. Elfelejtheted a körülményes jelszó emlékeztetők használatát. Akár útközben is könnyen tudod majd használni.