Hamarosan itt egy Szeged majd remélhetőleg a jövőben egy országos térkép lesz azokról a helyekről, ahol alkalmazásunkat használni fogod.

Az alkalmzásában egyébként minden hely benne van, ahol elérhető vagy elérhető lesz. Ígyekszünk megkeresni minden helyet, hogy előbb-utóbb mindenhol tud használni alkalmazásunk. És akkor egy alkalmazással „minden”-t megtehetsz. 🙂 És persze, akkor az előzmények funkciók is reálisabban mutatják be hol és mennyit költesz.

Miért pont Szeged? Miért nem Budapest? Mikor lesz elérhető máshol?

Az alkalmazásunkat régóta tervezzük és számos hasonló munka során szerzett tapasztalat segített kidolgozni azt, amit végre megalkottunk. Itthon és külföldön is sok kutatást végeztünk és számos verzió után értünk el oda, hogy végre minden jelenlegi és tervezett funkció alkosson egy olyan alkalmazást, ami még nem létezik. Ehhez pedig egy kisebb város pont tökéletes választás.

Szeretném, ha azokon a helyeken lenne, ahová én szoktam járni, ahonnan én szoktam rendelni?

Ez teljesen érthető, és mi is ezen dolgozunk. Folyamatosan fejlesztjük alkalmazásunkat és azokat a funkciókat is, amelyek miatt az éttermek és egyéb helyek „akarják”, hogy náluk is elérhető legyen. Írd meg nekünk kedvenc helyeid és mi felvesszük velük a kapcsolatot. Ha ismerősöd a hely tulajdonosa, nyugodtan mutasd meg miről van szó, és akár ők is megkereshetnek minket.